Konsten att hitta prisvärda flygresor

Dessa tips hjälper dig att få det lägsta priset på flygningar. Med stigande gaspriser och den ekonomiska oron är det inte lika lätt att få tag på billiga flygresor men följer du dessa steg och ligger steget före folkmassan kommer du att lyckas.
1  Planera, planera, planera. Planera din resa i förväg ger dig många fördelar. Den första är att du har mer tid att leta efter bra erbjudanden. Andra flygbolag erbjuder några rabatter platser för varje flygning och de går snabbt så att ha en plan fungerar till din fördel. Flygbolag ger dig också ett bättre pris om du bokar din resa minst 14 till 21 dagar före avresa. Om du vet att du vill ta en semester på sommaren, men vet inte det exakta datumet du bör använda ditt sunda förnuft att förutsäga den absolut bästa månaden att köpa. Till exempel kan du ändra din semester från juni till augusti på grund av att priserna är 25% mindre i augusti.  Lär känna dina grejer. Om du vet det genomsnittliga priset på din flygbiljett kommer du att kunna identifiera en bra affär när det kommer. Det är mycket som att köpa aktier. Warren Buffet vet det verkliga värdet av ett företag och när marknaden gör något dumt och undervärderar det Warren köper det. Det enda sättet du kommer att kunna ta del av bra erbjudanden är genom att veta det genomsnittliga biljettpriset och agera snabbt när du ser priset dopp. Flygbolag få rabatt platser hela tiden och av olika skäl. Vanligtvis kommer de att reservera några platser som rabatt platser. Ibland kommer de att likvidera en massa platser på en flygning som inte fylls. Att känna deras beteende är nyckeln till att hitta en hel del. 3 - Köp direkt. Du kan använda en nyhetsläsare tjänst som Kajak, Orbitz eller väja för att göra gräva för <a title="Billigt flyg" target="_blank" href="http://www.billigt-flyg.org">billigt flyg</a>, men när du faktiskt köper din biljett går direkt till flygbolagets hemsida. Att köpa direkt har många fördelar framför det går dåligt. Du kommer också att undvika extra avgifter att en tredje part kan ta ut.
Andra reselänkar: <a target="_blank" href="http://www.weekendlondon.se">Weekend i London</a> - <a target="_blank" href="http://www.hotellkopenhamn.net">Hotell i Köpenhamn</a> - <a target="_blank" href="http://www.stockholmhotell.net">Stockholmhotell.net</a>
4 - Var flexibel. Om du är flexibel med dina datum, tid på dagen du flyger, och flygplatserna du flyger från dig kommer ut framåt. Ändra de dagar du flyger, eller vilken tid på dygnet kan avsevärt påverka din biljettpriset. Att vara flexibel på flygplatserna också lönar sig. Du skulle kunna sänka priset till hälften bara genom att ändra på flygplatsen du flyger från eller flyga in. 5 - Gå mot folkmassan. Fly de dagar folk inte gillar att flyga. Traditionellt, lämna på en tisdag och tillbaka på en torsdag, lämnar fredag ​​kväll och kommer tillbaka en söndagsmorgon ger bättre priser. Istället för att flyga innan semestern flyger dagen av semestern (som New år). Fly sent på natten och tidigt på morgonen. Flygbolagen kommer att vara mer än glada att ge dig en skrikande affär om du går emot mängden.
Dessa tips hjälper dig att få det lägsta priset på flygningar. Med stigande gaspriser och den ekonomiska oron är det inte lika lätt att få tag på billiga flygresor men följer du dessa steg och ligger steget före folkmassan kommer du att lyckas.


1  Planera, planera, planera. Planera din resa i förväg ger dig många fördelar. Den första är att du har mer tid att leta efter bra erbjudanden. Andra flygbolag erbjuder några rabatter platser för varje flygning och de går snabbt så att ha en plan fungerar till din fördel. Flygbolag ger dig också ett bättre pris om du bokar din resa minst 14 till 21 dagar före avresa. Om du vet att du vill ta en semester på sommaren, men vet inte det exakta datumet du bör använda ditt sunda förnuft att förutsäga den absolut bästa månaden att köpa. Till exempel kan du ändra din semester från juni till augusti på grund av att priserna är 25% mindre i augusti.  Lär känna dina grejer. Om du vet det genomsnittliga priset på din flygbiljett kommer du att kunna identifiera en bra affär när det kommer. Det är mycket som att köpa aktier. Warren Buffet vet det verkliga värdet av ett företag och när marknaden gör något dumt och undervärderar det Warren köper det. Det enda sättet du kommer att kunna ta del av bra erbjudanden är genom att veta det genomsnittliga biljettpriset och agera snabbt när du ser priset dopp. Flygbolag få rabatt platser hela tiden och av olika skäl. Vanligtvis kommer de att reservera några platser som rabatt platser. Ibland kommer de att likvidera en massa platser på en flygning som inte fylls. Att känna deras beteende är nyckeln till att hitta en hel del.
3 - Köp direkt. Du kan använda en nyhetsläsare tjänst som Kajak, Orbitz eller väja för att göra gräva för billiga flyg men när du faktiskt köper din biljett går direkt till flygbolagets hemsida. Att köpa direkt har många fördelar framför det går dåligt. Du kommer också att undvika extra avgifter att en tredje part kan ta ut.


4 - Var flexibel. Om du är flexibel med dina datum, tid på dagen du flyger, och flygplatserna du flyger från dig kommer ut framåt. Ändra de dagar du flyger, eller vilken tid på dygnet kan avsevärt påverka din biljettpriset. Att vara flexibel på flygplatserna också lönar sig. Du skulle kunna sänka priset till hälften bara genom att ändra på flygplatsen du flyger från eller flyga in.
5 - Gå mot folkmassan. Fly de dagar folk inte gillar att flyga. Traditionellt, lämna på en tisdag och tillbaka på en torsdag, lämnar fredag ​​kväll och kommer tillbaka en söndagsmorgon ger bättre priser. Istället för att flyga innan semestern flyger dagen av semestern (som nyår). Flyg sent på natten och tidigt på morgonen. Flygbolagen kommer att vara mer än glada att ge dig en skrikande affär om du går emot mängden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0